Home
Videos uploaded by user “The Lazy Monday”
Kekejaman Konami terhadap Kojima - Lazy Talk
 
09:40
Mungkin info ini gue jadikan perayaan 1 tahunan Kojima keluar dari belnggu Konami, so didalam video inilah gue akan membahas awal mula kerjasama Kojima dengan Konami sampai ke tahap perpisahannya di bulan desember 2015 kemarin, jadi bagi kalian yang mungkin masih belum tahu kenapa kojima keluar dari konami, semoga video ini dapat menjawab kebingungan kalian, ENJOYYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 143071 The Lazy Monday
10 Persepsi Salah Tentang GAMERS dari Non-Gamers - TLM List
 
07:26
Seringkali disepelekan karena main games? nah gue menyediakan bantahan jika ada dari kalian yang diremehkan karena main game, HIDUPPP GAMERSSSS, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Drop your Line ID to Join our Group of Discussion www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 126234 The Lazy Monday
Evolusi / Sejarah SONY PLAYSTATION 1991 - 2016 - Lazy Talk
 
08:06
Yuk simak pembahasan gue mengenai perjalanan sejarah serta evolusi dari SONY PLAYSTATION, bagaimana perjalanannya, silahkan nonton videonya, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Drop your Line ID to Join our Group of Discussion www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 164516 The Lazy Monday
7 Fakta "Gokil dan Menarik" Kratos God Of War - TLM List
 
07:36
Kratos menjadi salah satu figur kesukaan gue dalam game Hack and Slash, maka dari itu gue mencari info-info serta fakta menarik soal Kratos God Of War, dan dari banyaknya fakta, gue mendapatkan 7 fakta yang menarik dimata gue, so apa aja faktanya? yuk coba nonton video ini, SO ENJOYY!!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Link Line Square (Masuk Lewat Smartphone Kalian): https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 245860 The Lazy Monday
Kenapa VALVE Berhenti di Angka 2 ? Pt. 2 - Lazy Talk
 
09:26
Lanjutan dari topik pertama Tentang Valve, kali ini pembahasan menurut gua, opini gua tentang kenapa gak adanya part 3 dari semua game-game yang Valve telah release sampai saat ini. Pembahasan juga beberapa orang penting di Valve yang sudah pergi dari Valve, meninggalkan beberapa karyanya. Di video ini gua menjelaskan perkiraan gua kenapa Valve stop di angka 2, dan masih belum meneruskan game-game legendaris mereka ke iterasi ke 3 nya. Semoga ini bisa memberikan sedikit pencerahan kepada kalian. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merhs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 72322 The Lazy Monday
Watch Dogs 2 Lebih Baik dari GTA 5? - Lazy Review
 
09:22
Ini dia game open world milik ubisoft yang fokus dengan konsep hacking dan teknologi, apakah Watch Dogs akan gagal lagi? coba yuk nonton reviewnya..ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Drop your Line ID to Join our Group of Discussion www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 89957 The Lazy Monday
Sejarah STEAM Bisa Se"MONSTER" Sekarang - Lazy Talk
 
07:57
Kemarin setelah konten Valve, banyak yang meminta tentang sejarah STEAM, dan apa yang bisa bikin Steam sebesar sekarang ? Well, kali ini gua menjelaskan sejarah STEAM dari awal terbentuk, tujuan dari dibangunnya platform Digital Distribution ini, dan dampaknya pada industri game secara keseluruhan. Disini gua menjelaskan bahwa STEAM bisa menjadi sebesar ini bukan tanpa halangan, tapi karena VALVE mau dan berani untuk berevolusi dan berinovasi untuk tetap relevan dan menjadi frontier dalam industri yang kita cintai ini. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 65236 The Lazy Monday
Sejarah Sukses dan Gagalnya FarCry Series - Lazy Talk
 
10:01
Kali ini mari kita membahas sejarah dari Farcry, mulai dari terciptanya farcry, era keemasannya, kontribusinya terhadap industri game, lalu juga yang pasti keberhasilan dalam penjualanan game ini, dan tentunya berbagai masalah dan juga keterpurukan game ini di beberapa seri terbaru mereka. mari kita bahas bersama, ENJOYY!!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Terima Kasih ASUS ROG sudah Mensponsori Video Ini, kunjungi Fanpage ASUS ROG: https://www.facebook.com/ASUSROGIndonesia/ Kunjungi Website resmi kami untuk mendapatkan update Game, Film, dan Hardware setiap harinya: https://thelazy.media/ Suka Figure? yuk Subscribe Aldo Toys: https://www.youtube.com/user/thesleepymonday Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 90362 The Lazy Monday
KONTROVERSI SAKIT Microtransaction Battlefront 2? SIAP? - Lazy Talk
 
08:25
Gua bacot lagi.. kali ini tentang micro transaction dan kontroversi yang ada dalam kasus Star Wars Battlefront 2. Dengan seluruh kebrutalan dan keegoisan EA, gua akan membahas soal Microtransaction battlefront 2 ini melalui berbagai sisi, gila atau ga gila? itu tergantung pandangan kalian masing-masing. ENJOYY The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 35317 The Lazy Monday
Seni dan Sejarah "Loading Screen" - Kenapa Harus Ada? - Lazy Talk
 
07:53
Udah lumayan lama gak ada lazy talk, sekarang kita bawa topik Loading Screen untuk Lazy Talk kali ini. Banyak yang sering nanya, kenapa ada loading screen, fungsi loading screen, kenapa perlu adanya loading screen. Topik yang suka diangkat juga tentang kenapa game yang luas seperti game-game open world, gak perlu banyak loading screen, dibandingkan game linear. Tapi yang sering orang lupakan, sebenarnya enginenya bekerja terus dalam load sambil main. Konten kali ini ngebahas in-depth tentang sejarah dan fungsi loading screen. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 110619 The Lazy Monday
Review Assasin's Creed Origins, DAHSYAT !!! Ini Dia Penyelamat Serial Assasin's Creed - Lazy Review
 
11:04
Assasin's Creed: Origins, sebuah game yang menjadi prequel dari seluruh franchise assasin's creed, dan game ini berhasil dalam segala hal walaupun ada sedikit elemen yang masih kurang tepat buat gue, bagaimana kira-kira Bayek dan Assasin's Creed : Origins dalam menyelematkan franchise legendaris ini? yuk kita review, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 66652 The Lazy Monday
Ini Dia Korban KEBRUTALAN EA - Lazy Talk
 
07:44
Kali ini kita bahas nasib para studio atau developer yang dibunuh atau dirusak oleh EA. Beberapa Studio yang menjadi kesayangan gua tentunya. Selain yang udah di list, ini adalah tambahan yang udah DIBUNUH oleh EA: 1. BULLFROG - Dibeli 1995, di tutup tahun 2001. 2. Mythic - Dibeli 2006, ditutup tahun 2014. 3. Origin - Dibeli 1992, ditutup 2004. 4. Phenomic - Dibeli 2006, ditutup 2013. 5. Pandemic - Dibeli 2008, ditutup 2009. 6. PlayFish - Dibeli 2009, ditutup 2013. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 94587 The Lazy Monday
10 Fakta WOW Grand Theft Auto - TLM List
 
09:16
Kalau membicarakan GTA memang ga pernah ada endingnya, dan kali ini gue akan memberikan kalian 10 fakta menarik yang ada pada GTA atau Grand Theft Auto Franchise, dan apa saja fakta menariknya? mulai dari misi-misi yang hilang dan lain-lain, dan lengkapnya mari kita nonton video ini, ENJOYYY!!! :D SUBSCRIBE Channel Lets Play Kami: https://www.youtube.com/channel/UCnGeiPPAcCNDdizuDa39mDw The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merhs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 177444 The Lazy Monday
7 Kematian MUSUH Paling Memuaskan Dalam Game - TLM List
 
07:45
Kematian musuh adalah sebuah elemen penting pada ending setiap game, dan kali ini gue akan membahas kematian para musuh yang gue nilai sebagai kematian yang paling memuaskan sampai sekarang, mulai dari yang wajahnya dibelah, sampai yang digantung di langit gedung, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 60666 The Lazy Monday
Penjelasan Engine Game, Meluruskan Mitos-Mitos - Lazy Talk
 
07:21
Konten kali ini menjawab pertanyaan yang paling sering muncul di kolom komen TLM. Juga meluruskan beberapa mitos-mitos tentang engine game terbaik, dan fungsi engine game. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 46663 The Lazy Monday
8 Konsol "CONTEKAN / KW" Paling Kocak #1 - TLM List
 
08:05
Banyak orang yang masih kekurangan informasi soal konsol di berbagai daerah, dan konsol-konsol KW alian kloningan ini muncul karena fenomena tersebut, maka dari itu gue memberikan informasi soal beberapa konsol kloningan yang populer buatan negeri China yang laku hampir di seluruh dunia, apa aja konsolnya? mari kita bahas, ENJOYYY!!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Footage: ashens: https://www.youtube.com/channel/UCxt9Pvye-9x_AIcb1UtmF1Q HORUSVSHORDA https://www.youtube.com/watch?v=-i4nJwxd2Yo giannis game station: https://www.youtube.com/watch?v=JxdMeF3R6Wo&t=71s ASSEMblergames.com: https://www.youtube.com/watch?v=nl6wP66g7z8&t=187s Chrisublox Studio: https://www.youtube.com/watch?v=z5NZabiYxoQ HAFIZ GAMER397: https://www.youtube.com/watch?v=VAkq3JKrQZw&t=82s Ya Lah Media: https://www.youtube.com/watch?v=Yfrj9v-DxFM MilosCsrb: https://www.youtube.com/watch?v=jU1113WRE3Q the verge:https://www.youtube.com/watch?v=ezSd6_2_ts0 wired uk: https://www.youtube.com/watch?v=hUtUwRRlTKw Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 294836 The Lazy Monday
Game Tergagal 2018, Tutup Ga Sampai Seminggu - The CULLING 2 | Lazy Talk
 
08:22
Inilah sebuah pembelajaran yang bisa kita ambil dari kasus kehancuran The Culling 2 yang tutup tidak sampai seminggu setelah tanggal perilisannya, bagaimana kasusnya? mari kita bahas bersama, ENJOY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 117416 The Lazy Monday
6 Game Lokasi dan Unsur INDONESIA - TLM List
 
06:22
Memperingati 72 Tahun Indonesia merdeka, kali ini gue akan memberikan kalian beberapa game yang menarik di mata gue yang menggunakan berbagai unsur Indonesia bahkan bertempat di Indonesia, so bagaimana kira-kira game yang gue nilai menarik yang memakai unsur Indonesia pada game mereka? ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 446792 The Lazy Monday
Horizon Zero Dawn - INI BARU GAME - Lazy Review
 
08:49
Brumm Brummm, akhirnya gue berkesempatan untuk mereview salah satu game paling keren yang pernah gue lihat selama gue bermain game, yepp Horizon Zero Dawn, review kali ini akan lebih casual dan akan menjelaskan tentang hal-hal wah yang menarik sekali pada game ini, dan jelas sekali Guerilla Games mengggarap game ini dengan sangat serius dan detail, jelas aja Kojima milih engine dan studio Guerilla Games sebagai pilihan engine untuk Death Stranding, so ENJOYY! !! BGM: Alfred Holgersson (HOLFIX) https://www.youtube.com/user/holfix/playlists The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 39090 The Lazy Monday
Kenapa Ubisoft Selalu Gagal ? AC Odyssey Sama Aja? - Lazy Talk
 
11:20
Berikut pembahasan terkait masalah Ubisoft yang seringkali gagal dalam melanjutkan kesuksesan game legendarisnya, mulai dari AC Series, Far Cry dan lain-lain Konten ini disponsori oleh PT. Astrindo Senayasa The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Bergabunglah dan berdiskusi dengan kami di FB Group kami di: https://www.facebook.com/groups/thelazymedia/ More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 66341 The Lazy Monday
10 Kebiasaan "BEGO" Gamers Di Dalam Game - TLM List
 
08:43
Hampir 2 dekade gue secara pribadi bermain video games hampir setiap harinya, apalagi sekarang main game juga menjadi salah satu pekerjaan gue, tentunya gue melewati banyak hal di dalam video game yang tentunya membangun kepribadian kita di dalam video games, dan ternyata ada loh penelitian tentang kelakuan-kelakuan atau kebiasaan para gamers di dalam game, dan di cap sebuah kebodohan yang kocak, apa aja? yuk simak bareng-bareng, ENJOYYY!!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 330551 The Lazy Monday
PUBG Vs Fortnite, Katanya Nyontek ? - Lazy Talk
 
06:56
Pembahasan tentang drama antara Bluehole dengan Epic Games seputar "nyontek" konsep. Menurut gua beritanya terlalu nyebar dan disini pada salah nangkep tentang pernyataan Bluehole kepada Epic Games. Banyak juga yang salah pengertian antara kedua belah pihak. So disini gua meluruskan beberapa yang salah dari kalian dan memberikan sedikit opini gua tentang isu ini. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 68319 The Lazy Monday
7 Game KW / Kloning Paling GILA - TLM List
 
07:51
Semakin majunya eksositem gaming diseluruh dunia ternyata membuat banyak kejdian-kejadian menarik, salah satunya adalah proses duplikasi oleh beberapa developer yang menduplikasi game-game besar untuk dijadikan game mereka sendiri, hasilnya seperti apa? yuk mari kita nonton videonya, ENJOYYY!!!! Channel aldo dan soni: https://www.youtube.com/channel/UCnGeiPPAcCNDdizuDa39mDw The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 271941 The Lazy Monday
Apa Sih Indie Developer / Indie Games ? - Lazy Talk
 
06:50
Lazy Talk kali ini kita ngebahas tentang apa sih Indie Developer, atau Indie Games, karena masih banyak viewer maupun subscriber TLM yang masih salah pengertian atau belum memahami betul apa itu indie developer dan bagaimana sekarang semakin banyak dan proses mereka menjadi sebanyak sekarang. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 33823 The Lazy Monday
Kok Bisa Playerunknown's Battlegrounds Bikin Cepet Kaya ? - Lazy Talk
 
06:59
Mentalnya penjulanan Playerunknown's Battlegrounds cukup luar biasa dalam waktu singkat dan popularitas game ini yang menggila secara tiba-tiba dan tidak disangka-sangka, so bagaimana game ini bisa tiba populer dan penjualannya super gila? ENJOYY this talk!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 70624 The Lazy Monday
Kenapa Online Cheat Sulit Diberantas - Lazy Talk
 
08:30
Topik kali ini ngebahas tentang trainer online, atau cheating software di game-game online, seperti di game fps sampai mmorpg maupun moba. Disini gua menjelaskan dampaknya dan kenapa sulit banget diberantas oleh para developer. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 62537 The Lazy Monday
Final Fantasy XV Penantian yang SEMPURNA? - Lazy Review
 
07:54
Apakah penantian yang begitu lama untuk game Final Fantasy XV ini mampu membayar seluruh penantian kita? coba mari menonton review dari gue, dan mari beri penilaian kalian sendiri di kolom comment. ENJOYY!!! Dan maaf ada beberapa salah penyebutan...lagi kurang fokus, hehe The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 30497 The Lazy Monday
Review Far Cry 5 - Sebuah Game Open World Luar Biasa Tapi BIASA - Lazy Review
 
08:55
The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Terima kasih ASUS ROG dan Logitech G sudah mensponsori video ini Fanpage ASUS ROG: https://www.facebook.com/ASUSROGIndonesia/ Fanpage Logitech: https://www.facebook.com/LogitechIndonesia/ Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 88198 The Lazy Monday
Review Marvel's Spiderman - Batman Kalah? | Lazy Review
 
11:32
Inilah dia Full Review Marvel's Spiderman dari gue, kira-kira apakah game Superhero yang katanya identik dengan Batman Arkham Series ini bisa mengalahkan popularitas Batman di puncak game superhero terbaik? The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Fb Group: https://www.facebook.com/groups/thelazymedia/ Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 47615 The Lazy Monday
Review God Of War - Game SEMPURNA - Lazy Review
 
11:03
Inilah Full Review untuk salah satu game terbaik sepanjang masa, yaitu God Of War, sebuah game dengan perubahan signifikan dari seluruh serial sebelumnya, bagaimana God Of War bisa menghasilkan sebuah game yang luar biasa baik? mari kita kupas bersama di review kali ini. ENJOY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 68621 The Lazy Monday
Kenapa Metal Gear Survive BULUK ? - Lazy Review
 
10:02
Sebuah game legendaris milik Konami, yaitu Metal Gear series yang kini memiliki nama Metal Gear Survive, sebuah perpanjangan dari dari seri Metal Gear Solid: Phantom Pain, dan kira-kira kenapa Metal Gear Survive mendapatkan sentiment yang busuk? Yuk mari kita bahas di reviewnya kali ini. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Terima Kasih ASUS ROG sudah Mensponsori Video Ini, kunjungi Fanpage ASUS ROG: https://www.facebook.com/ASUSROGIndonesia/ Kunjungi Website resmi kami untuk mendapatkan update Game, Film, dan Hardware setiap harinya: https://thelazy.media/ Suka Figure? yuk Subscribe Aldo Toys: https://www.youtube.com/user/thesleepymonday Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 40490 The Lazy Monday
Cuma Bisa Jelekin Game Doang ? Ini Dia Alasannya dan Rasakan Serangannya - Lazy Talk
 
08:32
Kami hanya bisa menjelekan game saja? kali ini kami berikan alasan, kenapa kami menjelekan game yang kami review dan bahas. Silahkan dinikmati alasannya. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 65060 The Lazy Monday
Kenapa ROCKSTAR GAMES Tidak Pernah GAGAL ? - Lazy Talk
 
12:14
Hmm, Salah satu konten yang paling menarik yang pernah gue buat, dimana gue mencari informasi dan menganalisa, kenapa game keluaran Rockstar itu ga pernah gagal sama sekali, bahkan seluruh gamenya pasti mendapatkan score yang tinggi dan pastinya tidak lepas dari Kontroversial dan bahkan dalam angka penjualanan selalu berhasil mengalahkan berbagai produk hiburan, apa rahasianya? gue bahas di video ini secara singkat dan padat, so ENJOYY!!, khususnya yang udah nanyain terus untuk video ini, semoga otaknya ga meledak :D Source: https://www.forbes.com/sites/quora/2013/09/17/four-lessons-from-rockstar-games-the-innovators-behind-grand-theft-auto-five/#4fa5d39b48d3 https://successstory.com/companies/rockstar-games The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 366501 The Lazy Monday
Kenapa Zombie Selalu Populer Di Video Game ? - Lazy Talk
 
07:04
Zombie selalu menjadi genre yang menarik dan selalu menghasilkan uang yang besar untuk para developer dan publisher, dan fenomena ini terjadi selama bertahun-tahun dan masih berlanjut, nah apa sih rahasianya sampai Zombie itu selalu menjadi tema yang berhasil dan menarik hati banyak gamers? yuk bahas, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 49038 The Lazy Monday
Injustice 2, Game Fighting Superhero Yang Super Banget - Lazy Review
 
06:15
Akhirnya gue berkesempatan untuk mereview game Injustice 2, dengan berbagai perubahan yang cukup menarik, sepertinya game ini bisa menjadi salah satu game fighting terbaik yang dirilis pada tahun 2017, so bagaimana gamenya? yang pasti hero-hero ceweknya banyak yang greget, SO ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merhs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 30345 The Lazy Monday
Review The Evil Within 2 , Game Horror Sesungguhnya, Yang Lain Ke Laut AJE - Lazy Review
 
09:12
Sebuah game Horror Action yang gue rasa menjadi sebuah paket lengkap dalam sebuah game Action Horror, Horrornya dapet, Actionnya dapet, Thrillingnya dapet, Storylinenya Apik, dll, dan mari deh kita bahas salah satu game termahal di bulan ini yaitu The Evil Within 2, ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 35348 The Lazy Monday
Sejarah DLC Game yang Menggila - Lazy Talk
 
08:35
Topik tentang DLC yang menitik-beratkan pada Paid DLC. Awal mula perubahan dari ekspansi menjadi DLC, dan peran DLC di industri game. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: contact@thelazymonday / thelazymonday@gmail.com
Views: 37315 The Lazy Monday
Perjuangan Gamers di Negara Internet Terbatas (KUBA) - Lazy Talk
 
05:17
Mungkin hanya segelintir negara yang masih dalam tahap pembatasan akses internet, dan Kuba adalah salah satu negara yang menolak kemajuan teknologi di Internet di Negaranya, tapi ternyata gamers disana tidak tinggal diam dan berjuang untuk bisa memainkan Dota 2 dan Warcraft, bagaimana perjuangan mereka? yuk nonton videonya, ENJOYYY!!! Video dari VOX Channel soal Cuba: https://www.youtube.com/watch?v=fTTno8D-b2E Artikel Polygon: https://www.polygon.com/2017/5/15/15625636/cuba-video-games The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 59453 The Lazy Monday
Masa Depan Model Bisnis Industri Gaming, Loot Box dan Microtransaction ? - Lazy Talk
 
06:46
Pendahulu Topik DLC : https://goo.gl/wyig44 Konten kali ini bahas tentang business model di industri game. Gua bahas mulai dari microtransaction dan loot box. Gua juga mendapatkan gambaran business model yang akan digunakan kedepannya, karena semakin banyak yang menggunakan model yang sama. Bagaimana dengan Battlefront 2 dengan Shadow Of War? coba tulis komentar kalian dibawah. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 18502 The Lazy Monday
2018 Beli Apa Yah? PS4 Atau Xbox One? - Lazy Talk
 
08:40
Kali ini gue akan memberikan kalian beberapa pertimbangan dalam memutuskan konsol apa yang harus kalian beli pada tahun 2018, PS4 atau Xbox One? temukan jawabannya di dalam video. ENJOY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 83849 The Lazy Monday
Apa Guna VRAM, dan Perlu Berapa Besar ? - Lazy Talk
 
08:36
Kita masih sering mendapatkan pertanyaan tentang pemilihan VGA, terutama bagi kalian yang berencana membeli dari AMD untuk seri RX. Pilihan antara 4GB dengan 8GB, ditambah lagi sering ditanyakan mending naik ke kelas lebih tinggi dengan VRAM lebih kecil atau kelas lebih rendah tapi VRAM lebih besar. Di konten ini dijelaskan apa fungsi VRAM, dan pertimbangan yang perlu kalian lakukan untuk memilih jumlah VRAM yang diperlukan. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 60530 The Lazy Monday
10 Game "TERBURUK" Sepanjang Masa - TLM List
 
07:48
Banyak game yang berhasil, tapi tidak sedikit juga game yang buluk dan bikin kesel, nah berikut daftar beberapa game yang paling terkenal karena kebusukannya, mulai dari game action sampai kepada game yang ga jelas tujuan pembuatannya, dan bagaimana kiira-kira model game busuk? mari kita tonton videonya, SO ENJOYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 267534 The Lazy Monday
7 Game NAMA BESAR tapi GAGAL TOTAL - #TLMList
 
10:01
Inilah dia daftar untuk game-game yang punya hype bagus tapi ternyata hasilnya sangat bertolak belakang bahkan merusak reputasi nama game tersebut, dan mudah-mudahan game ini bisa menjadi referensi bagi kalian untuk game-game yang gagal dalam eksekusi tapi jor-joran dalam marketing. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ FB Group: https://www.facebook.com/groups/thelazymedia/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 176197 The Lazy Monday
Rakit Home Theatre PC Gaming 6 JUTA Bisa Main AC: Origins, PUBG, dan Game Berat Lainnya - Lazy Build
 
07:19
Kali ini kembali lagi kami memberikan kalian sebuah racikan khusus untuk kalian yang sedang mau membangun PC tapi dengan budget yang minimalis atau memang hanya untuk menjadi entertainment system kalian atau home theatre kalian, tapi dengan kemampuan diatas Ekspektasi, dan inilah PC Build hanya dengan harga 6 Juta, tapi walau hanya 6 Juta, Rakitan PC ini mampu mengangkat game-game kelas atas dengan performance yang cukup diatas ekspektasi, ENJOYY!!! Specs : Ryzen 5 2400G MSi B350M Mortar Patriot DDR4 2133 4GB x 2 WDC Blue 1TB Thermaltake 550W Dazumba HTPC Casing The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 129520 The Lazy Monday
Biar Ga Salah Paham Soal "AAA GAMES" - Lazy Talk
 
05:53
Video kali ini berfokus dengan penjelasan singkat soal arti dari AAA Games yang seringkali menjadi sebuah kata yang disalahartikan, maka dari itu karena banyaknya kesalahpahaman terhadap arti dari AAA Games, gue membahasnya agar kata AAA Games bisa dimengerti dan tidak lagi menjadi sebuah kata yang digunakan dalam konteks yang salah, SO ENJOYYY!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 46804 The Lazy Monday
Kenapa Anti Pakai Produk Apple ? Ini ALASANNYA - Lazy Talk
 
08:58
Inilah sebuah video yang menggambarkan apa-apa saja alasan dibalik gue ga mau memakai produk Apple dan dibalik seluruh faktor tersebut, ENJOYY!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 281919 The Lazy Monday
3 Fighting / Berantem Games Bandai Namco | Berantem Sampe Bosen - E3 2018
 
07:58
Kali ini gue akan membahas 3 game fighting terbesar besutan Bandai Namco yang dipamerkan pada E3 2018 kemarin, dan bagaimana kira-kira gameplay dari ke 3 nya? gue akan membahas sesuai dengan pengalaman gue selama memainkan game game tersebut selama 15-20 menit. ENJOY!!!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! More Contents at thelazy.media ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: business@thelazy.media
Views: 29341 The Lazy Monday
Preview GOD OF WAR Terbaru Yang Tak Lagi Seperti GOD OF WAR - Lazy Preview
 
06:02
Kami diberikan kesempatan untuk preview God Of War yang terbaru, pengalaman gue terhadap game ini cukup menarik, tapi apa saja yang berubah dari serial terbaru ini? mari kita simak bersama di previewnya dalam 3-4 jam gameplay gue. ENJOYY!! The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 120348 The Lazy Monday
Meltdown dan Spectre, Apa Efeknya Ke Kita Para Gamer ?
 
04:01
Banyak isu dan berita meliputi exploit atau flaw di CPU melalui Meltdown dan Spectre. Tapi apa dampak langsung dan apakah patch dan perubahan terbaru dari masing-masing vendor memberikan dampak ke kita para gamer ? Yuk kita bahas. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Line Square: https://line.me/ti/g2/IYBYR6T6GC Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 19619 The Lazy Monday
Grafis Mantep VS Gameplay Sedap? - Lazy Talk
 
06:11
Konten kali ini ngebahas topik atau pertanyaan yang sering banget ditanyain ke gua dan Aldo, yaitu pilih mana, antara graphic atau gameplay. Karena gua selalu jawab, panjang banget bahasnya bisa melebar, ya disini gua jawab dengan cukup singkat. Jadi udah ya pertanyaan kalian tentang graphic vs gameplay, kita TLM udah jawab. The Lazy Monday is your daily dose of news, games and technology Youtube Channel. We provide you with the latest reviews, news and videos from us ! Jangan Lupa DUKUNG TLM dengan membeli Merchs dari TLM di: https://www.tokopedia.com/thelazystore?source=universe&st=product Don't Forget to Follow Us On : Instagram: https://www.instagram.com/thelazymonday/ Facebook: https://www.facebook.com/thelazymonday/ Twitter: https://twitter.com/TheLazyMonday Steam Community: http://steamcommunity.com/groups/TLMindo Or ask us some question: Ask.fm : https://m.ask.fm/TheLazyMonday Add idline: louischristian95 untuk join ke LINE GROUP TLM www.thelazymonday.xyz Email: thelazymonday@gmail.com
Views: 34619 The Lazy Monday

The Debate Over Pubg New Weapons Top Tips of Pubg Quotes

For competitive play its important to draw players in with more than simply bragging rights. Therefore, only a mid-range smartphone that players may have the game perfectly. Unfortunately, theres no game out there which exactly resembles GGO. A game like PUBG needs to be handled with care. For example in Pubg, the gameplay is sort of slow when compared with its two concurrents, thus if the looting process is adaptive he must be also slow to be prosperous. The graphics werent as developed as various other versions, and it doesnt support split-screen for the Multiplayer. Equipping a unique mod before starting a match permits you to carry eight of them simultaneously! Pubg New Weapons - Dead or Alive? If a person is suspected of travelling abroad to take part in terrorism, police can seize passports for as much as 30 days while the person is investigated further. The very first step on that is to construct a Boosted Implosion bomb. So hunting the enemies is the very best approach to have higher chance to receive fantastic items, hence higher opportunity to win the game eventually. For example, you are within fire and attempting to sprint to a cover. Youve got a great deal of ground to cover, so if you dont find a Chocobo Stable you can expect to become into a great deal of battles. If it is not dead by now, then theres something holding it, and perhaps its player base on console that might be not THAT small. PUBGs strong place in the territory can likewise be seen in the quantity of time players are spending in the game. 1 hit kill no matter in which you hit (back as soon as the Alpha was playable). Oddly enough, getting shot all of the time actually makes the entire thing not as stressful. The guns have three distinct modes of operation, every one of which will decide on the action of the trigger tail on the firing pin, and thus will be taken into consideration in its usage. A pistol will be a lot better for combat, for an extremely speedy usage, but the revolver will promise a lengthier life, without needing to pay exclusive attention. The video game release schedule is in fact manageable for the very first time in months. In pretty much every city and town in the USA, and many around the Earth, youll discover a public venue that hosts live music. Theres additionally a multiplayer arena to check your skills against other players online. Comparable to other Battle Royale games, the aim is to survive until youre the last man standing. My team and I can truly feel the growth to initiate a new battle immediately. 1 match may offer you a terrific bounty early, the subsequent one a weak haul. Losing a match in the very first couple minutes isnt so bad once youre in a position to swiftly hop into another. Competitive titles which have been successful in retaining a huge player base are simple to learn but hard to master. Theres a keen consciousness of the volatile potential for sudden violence. The community of players are extremely tough hereguys dont permit one another to relax. Therefore the public ought to go about their company in the standard way and, like usual, be vigilant and cooperate with the police. The most recent report claims that 100 million plays monthly. Underneath, theres a grace note of menace. Using oral histories is extremely specific and very intricate.

Based on everybodys skills, maps differ from close range to medium or massive places. Since that time, the community-made map was retooled and remastered nearly a dozen times, and is presently known as Dust2. The in-game map outlines the circular zone which you want to reach from the offset, and the HUD shows a handy graph of the rest of the distance youve got to cover and how long youve left to get there. The new PUBG map is going to be a 4x4 kilometers in proportion, a quarter size of Miramar map, so the matches can be held at a significantly faster pace. In any event, you should keep moving towards a gradually shrinking playable place. Also, there arent any danger zones in the game to assemble player. The New Angle On Pubg Game Modes Just Released

Your game style has an important role here. Until then, make sure you check Battlegrounds to find out whether the customized match feature is up and running. With a number of the games finest players and most well-known streamers attending, its going to be the very first showcase of PUBGs esports potential. You can find with some completely new blend of cocktail drink and have fun naming it. The usage of oral histories is quite specific and very intricate. A wonderful case of the particular abilities is Faceless. Itas one any variety of others would do. Contrary to other lists, the amount of appearances made by the players is taken into account. Before you begin a Call of Duty WW2 Nazi zombie game, equip the exceptional ability that enables you to shoot infinite ammo for a temporary time period. What You Dont Know About Pubg Rating

You havent tasted the authentic Italian cuisine till you eat in Puglia. Utilizing traditional and contemporary techniques of brewing, its known for some exceptional beer tastes. If youre browsing for some normal British beer taste, then its possible to bank upon Carling, which is an organization that itself believes there is nothing better than the British barley. Halloumi cheese has a rather significant melting point that makes it perfect for grilling or frying. Its possible to opt from a number of alcoholic drinks but then, you need to know their names. You also get a totally free birthday drink. When a specific alcohol is mixed with fruit juice, liqueur or other flavors in a particular proportion, its referred to as a cocktail. What You Need to Know About Pubg Rating If youre thinking of visiting the Harry Potter Wizarding World, you are going to want to get the actual perspective on what to anticipate. With a timeless haunting, the soul of a dead person has made a decision to stay behind for numerous factors. Okay, unless youve been buried beneath a rock for a gamer, you already understand what TitanFall is about. Either way, be certain the fan you get is UL Listed for the application you need so you know that it can be safely installed without developing a possible electrical hazard. In more humid climates, outdoor fans are a really good pick for every room in the house. If youre planning on installing a ceiling fan in an outdoor place, its important to buy a fan thats designed particularly for that goal.

Games you make decisions Funny games with no sound Play games online farming Twitter app store games Barbie fashion games download free Play good old games Free bonus slots downloads Download free mobile video games Coloring for kids online games Cooperative survival games pc Assassins creed brotherhood deluxe All makeup and makeover games Steam inventory item missing Interactive movie pc games Cool car simulator games Brown suede heel boots Free girl games online fun Mobile most popular games Games from windows vista Team academy cs go Download windows old games Lego zoo animal games Puzzle games for dogs Free no download wolf run slots All baby fashion games Games freedom fighter download Games online learn english Double trouble games frozen All new mobile games sites Fighting play free games Free no money casino games Minecraft rpg mod inventory Coldplay astero adventure of a lifetime Drag racing games cars Minion running games online Steam games pc requirements Search games by category A new update for clash of clans My dog shop games Super hero free download games Free life simulation online games Mini girl games download Play driving cars games Games of bikes online Assassins creed revelations minecraft Map minecraft from seed The song head games Full games download android Minecraft find the pieces Slot machines free casino Fighting with powers games Armored warfare tank games Online business games for free Games danger dash java Play pizza restaurant games Best family friendly games Adventure shopping games online Mi notebook air games What is a free website to download music Thief pc games torrent Utility belt spy set Microsoft nokia lumia games Alan wake steam torrent No exe steam backup Free unlimited games no trials People speaking to each other Play go kart racing games Assassins creed revelation trailer official Download hack for games android Flash life simulation games Super car games download free Mobile live tv games Java ea games download Dota is free to play All games for girl online Youtube minecraft animations monster school Farming simulator case magnum To watch football online free Games for joystick online Interactive group games online Rainbow dash human games Cinderella party dress up games First person games on pc All blocks for minecraft pe Can you wear brown shoes with a black jacket Room escape games fun Sale your video games Army war fighting games Steam burn on hand A perfect world games Sonic games for free download New games download mobile free I love you mama games Girl basketball games play Math and reading help games Track and car games The room escape games online Best app games ever Best games online football Street games online racing game Free android application games apk Download a minecraft pe map Hot sexy xxx games Legend of the heroes games Horse riding games on pc Google play games online free Free jackpot slot machines games Play box ten games Mario racing online free games Free on war games Minecraft mod tales of kingdoms Steam money generator online Monster truck shooting games Steam auto update setting Barbour international quilted jacket black Download adventure games for pc free Model in wicked games New free casino games Best space games on pc Football soccer rugby games All things scary games Games software download free Free to download ebooks pdf Sex games pc top Star wars galaxies trading cards games All free gun shooting games Minecraft run out of memory java Two player shooter games Brown men leather jacket Olympic games stadium beijing Best windows for games pc Fun educational video games Secret dress up games Dress up vote games Bmw fast car games Mario and sonic games for wii Guys who play games with you Download minecraft last version Word puzzles and more White navy striped shirt Laptop freezes in games Best games for laptop The games abc tv Html codes games online Pixie hollow games disney fairies Android games rooted phones Cupcakes games play free Online fight games free Good mac rpg games Akabur games hermione trainer Connecting games on line Good pc star wars games Free games com video Counter strike no cd key Games for mobile touch screen Hypixel server in minecraft Goblin mod do minecraft Crash pc games download Board games about space Pc chess games free download Play online games of detective Pc games to free download How to minecraft with friends Animals in sports games Hunger games servers minecraft premium Evil games free download Games hidden football game Clash royale games play Victoria heart of darkness steam Portable games pc torrent Cs go for sfm Minecraft skin from the hood Circle games with a ball Make money with games Youtube games gta san andreas Best online playstation games Car cool racing games Ftl advanced edition steam Car racing mini games Games you must escape Lego games yoda chronicles I love dressup games Elsa have baby games Adult hentai anime games Other meanings of think Two of kind games Fun free games and apps Family games in home Dragon mania java games Do your own minecraft skin Games but will not uninstall Latest free games on ios Video games nintendo wii Minecraft what to build in a house Football games free watch Tennis and soccer games Indian games dress up Dog and cat fighting games Yo go girl games Rise of nations like games Black quilted leather moto jacket Porn games with tsunade Bus games for android Done playing video games Top games for android strategy Most played games on steam now All new mmo games Playing card games history Transformers games for wii Feel the object games How to get ender dragon egg in minecraft Games for cooperative play Hacking minecraft pe servers The lost cities minecraft The hunger games start To download free games for android High brown suede boots Fox titan sport jacket black Miniclip games man or monster Chess games two players Minecraft sky map survival Steam mini motor racing evo Free game boy games Car racing games super Talos principle steam rip Games for two joystick Free games hack download Clan rules in clash of clans Virtual games of babies World racing games download Each games for android Womens black fur jacket Minecraft hide and seek games Transformer robots in disguise games Minecraft mod loader all versions Big bang theory to watch free Race online multiplayer games Make my torso longer Cfg cs go fer Mob com android games Battlefield hardline is bad The best rocket games Free chess games pc Online lego games free My taking part in olympic games Stalker lost alpha steam Mlp sex games videos Games for phone android free Adventure time the world Girl and boy naughty games Tiger blood cs go Mods for minecraft pe multiplayer Wallhack by wopox steam Download marvel super heroes games I love pets games Games my video card can play Online strategy games medieval Realistic minecraft resource packs Forums for board games Desperado antonio banderas gtp Running steam in offline mode Searching games to play free Play login games free online Free to play games big fish Shooting drive by games Steam gifts region locked Interesting sports day games Top games online for android Fast switching cs go Shirt the hunger games Free site games online Shower and steam enclosures Soccer physics crazy games Batman games at cartoon network Tank games free download Games uno and friends Girl games that is cool Best physics destruction games Game show online games free All new cats games Friv games girl boy Games avatar legend of korra Queen clash of clans Titan quest steam community Download games subway surf free Games for school fun night Assassins creed anthology repack List of computer games Play games hd online free Can i play peppa pig games Zombies in minecraft videos Download games windows vista Best flash games escape The great one steam Dating games on ds Other people have problems Dress up for boy games Olympic games host cities summer Best games female characters What is a telltale games series Cat talk games download Games not to buy used Naughty and funny games App market download free games Download mini games for minecraft Bored in school play games Live soccer games app Party games for game of thrones All games ever made Lovers with pk oblivion Condition zero counter strike download for pc free Minecraft mods extended workbench Zombies games call of duty Steam cs go id Mac os x steam client Path of exile steam linking List of violent games Common games for android Sea fishing games boat Pc angry birds games San andreas race games Games for toddlers to learn colors Games with pets care Watt steam engine year invented A rose by any other name would smell Popular games play store English movies to watch online for free Free speed online games Cs go recoil cfg All horror games wiki