HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: Enfiniti My

So Many Hands By Mia Palencia - SEA Games Kuala Lumpur 2017

2580 ratings | 142635 views
The inspiration behind this song is actually ALL the people behind the scenes - the coaches, the teachers, the mothers, the mentors, the enablers - anyone who contributed in any way big or small, to create a champion. So Many Hands (Copyright Enfiniti (M) Sdn Bhd 2016) Produced by Enfiniti (M) Sdn Bhd Producer : Tiara Jacquelina Composer : Mia Palencia Lyrics : Mia Palencia Singer : Mia Palencia
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (333)
Syazril Arel (24 days ago)
Gng brings me here
christal min (25 days ago)
This song have instrumental?
Nurul syakila (2 months ago)
Lagu ni membawa kita bangkit dari kegagalan meremang sangat awesome
raz jaafar (2 months ago)
lagu ni boleh buat nangis tau. 1 tahun berlalu.
huawei Honor (2 months ago)
Compare song with Isyana Brave of Asia?
huawei Honor (2 months ago)
Lagu apa pula ni
aiman feltne (2 months ago)
Idk why this song make me cry..lol
Andres M (3 months ago)
Love and respect from Philippines. Incredible!
Hock Heng Hock Heng (3 months ago)
so good↖(^ω^)↗
Ikmal Abdullah24 (4 months ago)
Baru Sekrang syo tau lagu ni 😅😅
onked (5 months ago)
I can feel the spirit in this song
fahmi nadzlan (9 months ago)
Sea games 2017 many moments we cant forget..the best games ever in kl malaysia
ZOM'BIE 45 (9 months ago)
Bagusan bright as the sun
F H (10 months ago)
honestly...lately saya sangat bangga dengan malaysia..banyak keluarkan lagu dalam hati...lagu2 yang lebih berjiwa..tak perlu lagu2 rancak...macam nak menari..memang lagu sukan itu perlu semangat..tapi lagu ni lebih pada semangat dalam diri...bila dengar sambil pejam mata..boleh meresap ke dalam hati...lagu ni jiwa dia sama macam lagu yuna...lagu malaysia truly asia tu..rasa macam jiwa meronta
Cuknor ID (11 months ago)
HELLO MALAYSIA FRIENDS, PEACE FROM INDONESIA
Khairul Syamil (11 months ago)
Nk nangis
lusi yani (11 months ago)
lagunya bagus ..knp bukan ini aja yang jadi theme song sea games 2017?
Faris Abulkhair (11 months ago)
Lebih Bagusan OST Asian Games buatan Indonesia lagi
F H (10 months ago)
Faris Abulkhair ini bukan lagu semangat yang perlu lagu rancak positive..tapi ini lagu dari suara hati..semangat dalam diri..bukan fizikal.no need to compare what indonesia have...malaysia lagu2 penuh rohani...lihat saja lagu malaysia truly asia from yuna...
Danta Brahmana (11 months ago)
saya rasa lagi ini paling bagus diantara theme song sea games 2017 yang lain. Walaupun penyelenggaraan sea games malaysia kurang memuaskan. ingat negara anda diclaim lebih maju daripada indonesia tapi kecurangan bukanlah ciri negara bermartabat tapi ciri negara pecundang........
Khairul Rasid (9 months ago)
Sea game 2011 pun byk curang pencak silat lari blkg wasit pun dpt medali emas .. Siap Ade atlet naik baracuda lagi ...harap Asia game x de lg lah ye
Azma Ailina (11 months ago)
best ilerrr
raz jaafar (1 year ago)
meremang dengar corus dia.. membara beb
MrGreendish (1 year ago)
i'm very like the voice..so stunning and give big impact to the listener..but who is mia palencia?..first time know the name..
sexualOATmeal (1 year ago)
MrGreendish She is a Sabahan singer
amin aly (1 year ago)
Love love love this song
Yoon Anne (1 year ago)
Goosebumps 💗
pahlawan kria (1 year ago)
salam 1 malaysia, sya harap ,lagu instrumental bagi lagu ni dapat dikeluarkan sebab ramai orang di luar sana turut ingin menyanyikan lagu yng indah seperti ini. sya pasti jika video instrumental ataupun gelarannya karoke, pasti mndapat sambutan yang meriah. sya harap semua impian yang ingin nyanyi lagu ni dapat cuba nyanyi sendirk setelah pihak produksi mengeluarkannya.
Syaf Alan (1 year ago)
Wow dah setaraf CELINE DION. lagu tema Olympic 1996. The power of dream
Muhamad Asyraf (1 year ago)
lagu nie menusuk jiwaa aku... blh dgr waktu tgh run nnt
Sedih lagu ni
zacki (1 year ago)
Angelic voice..masa tgk teaser seagames kt stadium ptg tu before opening ceremony aku dh meremang n start sebak sekali masa mlm baru dpt tgk mia dpn mata..trbaik semoga dpt hasilkan lebih byk lagu yg menusuk jiwa
Ranold Nojep (1 year ago)
Lagu ni lagi bermakna dri lagu monoloq and azlan type writer, .
jeromey sayong (1 year ago)
Meremang.. stunning mia.. 👍👍
ChooiZi (1 year ago)
I like the chorus part👍👍👍great song creation
mika -. (1 year ago)
I'm very proud of my country. I realised how special am I. I'm crying over this. This song is so true
Ars Ars (1 year ago)
saya masih dengar lagu ini hari ini.. 12/09/17
mYstiQueMadonNaMeDusa (1 year ago)
borneo's divas with husky voice dayang mia & azharina 💋
Mohd Rafi (1 year ago)
hI @Enfinity My can you please upload the minus1 version? Will really appreciate that
Mimie (1 year ago)
Your voice suits so well for this song...keep it up Mia Palencia!
rhmntk3 (1 year ago)
nice song & great voice, greetings from Indonesia
Azril ayem (1 year ago)
his "hurmm" are magicial😉
Alligator Asyraf (1 year ago)
btul2 supportive lah im going to do my best😢
F &F (1 year ago)
I love this song more than the other SEA games song! Congratulations Mia
Mirza Hakeem (1 year ago)
I hate onion cutting ninjas.....if I get my hands on them..... I'll hug them and sing along.
amein rahim (1 year ago)
much much much better than lagu dayang..
syazh1 (1 year ago)
Macam lagu tourism malaysia tu la. Backgroud music tu yg sedap sayu mendayu.. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
hamzah megat (1 year ago)
i love this song. follow my ig @sy3d.___ / s y 3 d . _ _ _
Roslinda Ibrahim (1 year ago)
Aku mati2 ingat ni penyanyi oversea. Seriously best giler lagu.
Benjameen Benjamin (1 year ago)
Roslinda Ibrahim Hehe she's sabahan. Tp now based in Australia kot..
Naaynaa Suraj (1 year ago)
THIS IS THE BEST SONG I EVER HEARD.......😇 SO TOUCHING THANKS MIA PALENCIA ..... LOVE YOU 👑👑👑👑👑👑👑
Rey Arash (1 year ago)
lagu n vocal bersatu...Congrats mia....
Nickry Bawin (1 year ago)
nak Mia Palencia nyanyi kalau Malaysia menang bid utk anjurkan SUKOM 2022.
E R (1 year ago)
Meremang bulu roma...
IMAM SYAFI'I (1 year ago)
jujur pertama mendengar lagu ini merinding benar2 layak diapresiasi good job malaysia im indonesian and honestly it was lovable song :)
Nisyaaa (1 year ago)
Siyes mv nih buat ak menitis.. Inspiring and touching.. Well done. #risingtogether #kl2017
atiqah zr (1 year ago)
kenapa semalam closing tak ada lagu ni 😭
Sharol Samsuri (1 year ago)
The is the best KL 2017 theme song. Beautiful and inspiring song!
muhd ishraq (1 year ago)
I AM PROUD TO BE MALAYSIAN #BangkitBersama
Ap3x StyLo (1 year ago)
Indon xnak claim ke lagu ni.. hahahaha.. Kan semua lagu dia punya.. 😅😅😅
Ap3x StyLo (1 year ago)
Hahahaha.. kan aq dah kata mesti ada org indon masuk punya... Kalau dia paham dia akan ckp good job malaysia best sea games song.. 😅😅😅
t l (1 year ago)
Lee Choi Yee = choishino tv
Izz Kirito (1 year ago)
+romy irawan haha. so funny seriously. kami memang menggunakan bahasa kami lol. bahasa baku. bukan bahasa indonesia! jgn nk keluarkan kenyataan bodoh dkat sini kalau kau tak tahu apa2 tentang kami. saya, aku, awak , kamu, kau semuanya adalah bahasa baku. tp saye itu bukan bahasa baku. tu dialek. penggunaan e di belakang byk di gunakan di kl and some other states. nak keluarkan kenyataan lain kali search dulu, mister
king office (1 year ago)
romy irawan penyanyi malaysia menyanyikan dengan bahasa melayu baku. Sedar dong bahasa indonesia itupun akarnya dari bahasa bahasa melayu. Tiada istilah bahasa melayu mengikut bahasa indonesia, kalau sebaliknya baru betul.
J Hyourinmaru (1 year ago)
Ap3x StyLo jgnla mulekan bro..aduh
Nor Izzuddin (1 year ago)
I want to be stronger...and we will rise together! Terbaik Mia Palencia!!
subscribe me (1 year ago)
blh x yg nyanyi lagu ni Dato Siti ke Shila Amzah ke hehehh merdu sikit suara dia cam adibah noor x pyh tgk rupa pon tahu orgnya bdn besar 😂 jgn kecam sy
Off Beat (1 year ago)
Apa punya statement la bdk ni. Kurus gemuk tu tak tentukan kemerduan suara. Tu utk ko jamu mata je. What a shallow and discriminative kid u are.
IzzyIzzudin (1 year ago)
Aiqa Han kalo badan dia besar kenapa?
fiz peace (1 year ago)
gosh those feeling.. Semangat yg kita dpt bila dgr lagu ni.
budak beris (1 year ago)
mula mula dengar memang bes tu mai dengar kat si ni pulak tu bes
khairil nizam (1 year ago)
Lagu ni sangat padan dengan semangat SEA Games dan juga semangat kebangsaan. Good job Mia!!
Faris kokochannel (1 year ago)
unsung hero👍👍🎵🎶🎶🎵🎶
Aman Sazzwan (1 year ago)
This song is so epic. You had me at "here".
sumathi1971 suppiah (1 year ago)
I am proud to be Malaysian
Haris Rizky (1 year ago)
mia khalifa
alvin louies (1 year ago)
lagu ni kalau diiringin dengan koir msa closing nnti.. pasti best.. siap ada video atlet semua yg bertanding, yg injured masa bertanding.... muka2 yg gigih berjuang pasti akan meninggalkan kenangan yg hebat.
farah razmi (1 year ago)
best lagu ni
Hendry Johnny (1 year ago)
kalau ending msukkan skali group choir.. msti lagi meremang.. boleh taraf world class
Ramlee's Family (1 year ago)
semangat n rasa gemuruh bila dengar lagu nie. monoloque n azlan pun syok.. bila part lagu dayang mcm x kena plak haritu boleh buat persembahan pembukaan. bila lagu nie nyanyi.. peh.. meremang bulu roma. dayang suara terlalu eksklusif. x kena dgn lagu2 malaysia. dh la pakaian pun masa tu mcm masuk AJL je. hohoho
Ahmad Shafri (1 year ago)
Ramlee's Family terpulang pada diri sendiri
Rafyda Ct (1 year ago)
lagu ni buat aq teringat pd lagu semanggat yg Ella pernah nyanyi dulu..standing in of the world..
Jep Jep (1 year ago)
lagu ni best... btw suara dia ada sikit mcm adibah noor
Tam Poh Poh (1 year ago)
This is superb... Very meaningful
antara 3 lagu rasmi sukan sea kl2017, lagu ni paling menusuk kalbu.. yg 2 lagi tu tak berapa nak feel..
EXO Twerps (1 year ago)
The song is great and better than Dayang's but the MV was not at par. What a waste. But it is more meaningful.
Absolutely love this song! It makes me goosebumps everytime I hear it! Especially the humming part...love this 😍💝
Fizz (1 year ago)
This is masterpiece for all asian... Rising Together as one asian...
Ler Cs (1 year ago)
Love this song very much
无 无 (1 year ago)
Good
azham rahman (1 year ago)
Very inspiring song... good job
Nur Izzah (1 year ago)
terbaikkk...ini baru lagu paling sesuai untuk naikkan semangat...good jobbbb
Wan Doyok (1 year ago)
this song should be the official one!😭😭
Tiara Jacquelina and Mia Palencia made a good music. Kudos! Very touching.
BeyLa Nabiella (1 year ago)
i'm crying while listen to this song, it's so emotional.... #BangkitBersama #RisingTogether #KL2017
Meremang bulu roma dengar lagu ni. Message tertusuk masuk sampai ke tulang.
an nipp (1 year ago)
Lagu ni memang best..
Muhammad Affendy (1 year ago)
meremang bulu dgr... best voice...
iwan syah (1 year ago)
Harap penutup de lagu nie lagi... nyanyi dengan koir lagi best...
kumbang itam (1 year ago)
mmg best lagu ni. power! meremang segala bulu bila mendengar. lol. boleh beat Standing in the eyes of the world.
Gaban Z Potong 2 (1 year ago)
sumpah tak tipu mula2 dengar lagu ni kat radio mati2 ingat adibah noor yang nyanyi LOL
jenniealexxa (1 year ago)
so jealous with everyone in the stadium who listened to this song sung live by Mia Palencia. Her voice is so amazing.
Traicon Agara (1 year ago)
Part ohhh..... aku feeling titanic pula , anyway great song 🇲🇾♥️
king kanjoo (1 year ago)
lagu membuatkan aq bersemangat utk malaysia.... ayuh malaysia... bangkit bersama...
a-inc (1 year ago)
love this song, makes me feel proud of being Malaysian! proud of our athletes!
sabri asah (1 year ago)
Mia Palencia.. im fan u now 💗
HMCreative Muhamad (1 year ago)
lagu ni should be the main theme song.. based on the words of the lyric and the rhythm..
Azma Ailina (1 year ago)
memang unik suara mia..lagu ni memang akan diingati sampai bila2
lagu ni membangkitkan semua rakyat malaysia 💛
jisoo unnie (1 year ago)
Rentak lagu gn lirik ape semua memang kena!! ..luv you Mia!
Freddie Fam (1 year ago)
Suaranya kayak Celine Dion...
Munk Munk (1 year ago)
the humming part... menusuk jiwa... serius suka sgt lagu ni..

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.